Komlossy (Komlosy) family website
Database summary
Komlossys : 1263 , men : 794 , women : 468
spouses : 690 , men : 276 , women : 414
documents : 615
Last updated personal records
family namenamecodeyear
KomlósyTiborX4201978
BogdánÉva
Milló(Komlosy)Krisztina
HegedűsGizella1894
KoppánErzsébet1918
Last updated documents
A beregszászi főiskola tetőszerkezetének felújítása

  A beregszászi főiskola tetőszerkezet felújítására szóló 397 eFt adományunkat a Főiskola a mellékelt ún. cserépjeggyel igazolta vissza, melyből minden adományozó egy eredeti példányt is kapott. Örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy  az eddig mintegy 2800 nyilvántartott adományozó összesen 12557 cserépjegyre szóló adománya sorában a Komlóssyaké a 6db, 200 cserépjegyet meghaladó adomány egyike, amiért ezúton is köszönetünket fejezzük ki mindenkinek, aki  felhívásunkhoz csatlakozott.

2013-04-29. örömmel mutatjuk meg, hogy a tetőszerkezet felújítása megkezdődött! Köszönjük  támogatóinknak, hogy ehhez mi is hozzájárultunk.

 
[A képre kattintva olvasható/normál méretben nyílik meg.]

 

 *****************************************************************************

 

 

 

 A honlapról

A személy adatbázis két részre osztva böngészhető, az egyik a "Komlóssyak" menü a másik pedig a "Házastársak" , az utóbbiban a rokon családok nevei kereshetők.

A személy adatbázis kereshető a személynév kezdőbetűje, a családfa ág vagy töredék neve és keresőszavas kereséssel. A kapott rész-listák adattartalmuk fejléce szerint rendezhetők.

Kiegészítő adatbázis tartalmazza az ismert foglalkozásokat (tevékenységeket), valamint az egyes személyekkel kapcsolható településeket. Ezek tartalmában egy tételre kattintva automatikus személyre keresés indul.

A listából a nevekre kattintva a személy adatlapja tekinthető meg. Az adatlapról megnyitható a leszármazási táblázat (elődök listája), át lehet menni a személyhez kapcsolódó dokumentumokhoz, illetve tovább lehet navigálni kapcsolódó más személyekre.

A személy adatbázis feltöltésével párhuzamosan készül a dokumentumtár is, mely oklevelek szövegét vagy tartalmi kivonatát (regeszta), esetleg fényképét, személyi okmányok képét, gyászjelentéseket, leveleket, újságcikkeket,művészeti alkotások képét, egyes személyek arcképét és egyéb fényképeket tartalmaz. A dokumentumok a személyi adatlapokról  vagy a dokumentumtár keresőlistájából érhetők el.  
 

 

 

 
Aki látja a tegnapot, az tudja, hogy a mát a holnap fogja követni. Csak aki tudja, hogy a mát őseinek köszönheti, az érti, hogy holnap a gyermekeinek ma lesz; és ez az ő jövője.