A Komlóssy (Komlósy) család honlapja
név kezdőbetűje: (a több szempont szerinti keresést a kezdőbetűvel kell kezdeni)
ABCDEFGHIJKLMNÖOPRSTUVZ
keresőszó:

ág vagy töredék:
Komlósy ZsoltS015
foglalkozás : politikus, alpolgármester       lakóhely: Rimaszombat
született :1955 Rimaszonbat meghalt :2005 Rimaszombat
apa : Komlósy Zsolt anya : Polyák Irén
ág :S - felvidéki töredékek nemzedékszám :1
 A Kassai P. J. ©afárik egyetem elméleti kibernetika szakán szerzett oklevelet 1979-ben, majd 1984-ben a nyitrai Mezőgazdasági Főiskolán kétéves posztgraduális képzés keretében közgazdász szakon végzett. Az 1979 és 1990 közti időszakban a Rimaszombati Járási Mezőgazdasági Igazgatóság informatikai feladatokkal megbízott csoportvezetőjeként, majd a bátkai földműves-szövetkezet számítástechnikai központjának vezetőjeként tevékenykedett. Nős volt, egy leánygyermek apja.
A rimaszombati református gyülekezet gondnoka volt.
Az 1992-1998 közti időszakban az Együttélés Politikai Mozgalom, 2002-től pedig az MKP képviselője volt a szlovák törvényhozásban. Az MKP Országos Tanácsának elnökévé 2003-ban választották meg. Rimaszombat alpolgármestere.
Két  gyermekének neve ismeretlen.

 Apja valószínűleg az a id. Komlósy Zsolt rimaszombati lakos, akinek politikai tárgyú olvasói levelét az Új Szó 1994. ápr. 22.i száma közli.
Családfa részlet nézete :
Komlósy Zsolt
~1925 -
Polyák Irén
Komlósy Zsolt
1955 - 2005

Aki látja a tegnapot, az tudja, hogy a mát a holnap fogja követni. Csak aki tudja, hogy a mát őseinek köszönheti, az érti, hogy holnap a gyermekeinek ma lesz; és ez az ő jövője.