A Komlóssy (Komlósy) család honlapja
név kezdőbetűje: (a több szempont szerinti keresést a kezdőbetűvel kell kezdeni)
ÁBCDEFGHIJKLMNÖOPRSTUVWZ
keresőszó:

Fehér Tibor
foglalkozás : színművész       lakóhely: Miskolc
született :1921.03.04 Nagyvárad meghalt :1984.08.30 Miskolc
ág :Y - házassági rokonok
Házasság :
Komlóssy Teréz

Komlóssy Teréz operetténekes férje. Házasságkötésük kb. 1956. Pályáját 1938-ban kezdte Aradon, majd több vidéki színházban játszott.1947-től haláláig a Miskolci Nemzeti Színház tagja volt, 1981-től nyugdíjasként. Elismerései: A Miskolci Nemzeti Színház örökös tagja, Jászai Mari-díjas színművész, a Magyar Népköztársaság érdemes művésze, a Munka Érdemrend aranv fokozatának tulajdonosa, a Szocialista Miskolcért emlékplakett. Filmszerepeket is játszott, a Tanú c. filmben ő volt a főszereplőt a meghíúsult akasztáshoz kísérő börtönőr. Gyermekük  F. Veronika.

Gyászhíre: "Fájdalomtól megtöri szívvel tudatjuk, hogy a szerető férj. édesapa, nagyapa FEHÉR TIBOR * Miskolci Nemzeti Színház örökös tagja, Jászai Mari-díjas színművész, a Magyar Népköztársaság érdemes művésze, ac Munka Érdemrend arany fokozatának tulajdonosa, a Szocialista Miskolcért emlékplakett kitüntetettje 28 évi boldog házasság után, életének 64. évében 1984. augusztus 30-án váratlan hirtelenséggel elhunyt. Drága testét 1984. szeptember 7-én. pénteken 16 orakor helyezzük örök nyugalomra a miskolci Szentpéteri kapui temetőben. Soha el nem múló fájdalommal gyászolja felesége Komlóssy Teri, egyetlen leánya Hajduné Fehér Veronika. kisunokája Orsika, veje Hajdú László és a kiterjedt rokonság"  [ÉSZAK-MAGYARORSZÁG 1984-09-05]

Családfa részlet nézete :
Fehér Tibor
1921 - 1984
Komlóssy Teréz
1923 - 2002


Aki látja a tegnapot, az tudja, hogy a mát a holnap fogja követni. Csak aki tudja, hogy a mát őseinek köszönheti, az érti, hogy holnap a gyermekeinek ma lesz; és ez az ő jövője.